2000-luvun alku

40-vuotisjuhlat (381 kB)
40-vuotisjuhlat 2.4.2011
joululeiri2010 (654 kB)
Pikkujoululeiri 2010 dojolla.
shiro35v-harj (238 kB)
35-vuotisjuhlaharjoituksen iloinen sakki.
shiro35v-palkitut (291 kB)
35 juhlavuoden palkitut nuoret.
sinetti saatiin (84 kB)
Judonliiton koulutuspäällikkö Kati Myllymäki luovuttaa sinetin.
sinettijuttu (141 kB)
Uusimaa teki jutun sinetin saannista.
30v-harj (60 kB)
30-vuotisjuhlaharjoitus, Staffanin ukena Esa Korhonen.

Vuosien varrella on porvoolaisia opastettu judon pariin satamäärin. Vuosikymmenen aikana seuran jäsenmäärä on kasvanut roimasti. Vuonna 2007 jäsenmäärä ylitti sadan ja keväällä 2011 oli jäseniä jo yli 180. Shirokawa laskettiinkin Judoliitossa keskisuuriin, lähes suuriin jäsenseuroihin.

2000-luvulla toiminta on vuosittain vilkastunut. Syksyllä 2001 Shirokawa juhli 30-vuotista taivaltaan. Jäsenille oli juhlaharjoitukset, jotka saatiin pitämään Staffan Lindgren ja Hannu Ruuth. Aikuisille pidettiin iltajuhla japanilaisine herkkuineen.

Syksyllä 2002 saatiin omat web-sivut lisäämään tiedotusta ja näkyvyyttä. Vuonna 2003 aloitettiin alle kouluikäisten muksujudotoiminta ja seuraavana vuonna uusi puheenjohtaja Jarmo Bäckström luotsasi seuran Nuori Suomen sinettiseuraksi.

Alueleirejä on pidetty kahdesti. Vuonna 2003 leiri pidettiin Lyceipark Skolanissa ja vuonna 2007 Kokonhallissa. Kisoissa on menestytty hyvin, mm nuorten SM- ja PM-mitaleja. Viimeisimpänä tunnustuksena nuorten EM-edustus. Menestys on näkynyt myös paikallisen Uusimaa-lehden sivuilla. Kisatulosten tiedostoissa tuloksista tarkemmin.

Syksyllä 2006 pidettiin 35-vuotisjuhlien kunniaksi "puolipyöreät" järjestämällä jälleen erikoisharjoitukset. Vierailevat vetäjät saatiin Helsingistä. Heikki Lähteenkorva, Annika Mutanen, Juho Nikkola ja Kati Lüthje pitivät harjoitukset aikuisille ja nuorille. Illalla pidetiin vapaamuotoinen ja rento tapaaminen partiolaisten majalla. Vieraita tuli myös ystävyysseuroista ja kaupungin tervehdyksen toi liikuntasihteeri.

Seuravana päivänä 17.12.  pidettiin koko jäsenistölle ja perheille virallinen juhlatilaisuus dojolla, palkittiin kunnostautuneet nuoret judokamme. Saimme nähdä japanilaista varjoteatteria, näytelmän Pikku Persikkainen.

Keväällä 2010 järjestimme Järvenpäässä, yhdessä Akagin kanssa aluemestaruuskisat ja JunnuCupin. Suurella talkooporukalla kisat menivät hyvin. Se oli tavallaan harjoitus seuraavan kevään koitokseen. Vuosi päätettiin dojolla joululeiriin, minkä päälle pidettiin pikkujoulut (oikealla lehtijuttu).

Keväällä 2011 Shirokawa järjesti Porvoon Urheiluhallissa judon SM-kilpailut ja samana viikonloppuna Shirokawan 40-vuotisjuhlat. Kisoista linkkejä Arkistossa.

Vuonna 2012 Shirokawa sai oman dojo ja Pajatieltä ja toiminta vilkastui entisestään. Kisoja on järjestetty lähes vuosittain ja toiminta on vakiintunut omalle dojolle. Siitä lisää Arkistossa.