Shirokawa on TÄHTISEURA

Shirokawa haki vuonna 2004 Nuori Suomi -sinettiseuraksi ja sai sinetin samana vuonna. Linkeissä löytyy prosessin eteneminen ja juttuja siitä.


Shirokawa sai huhtikuussa 2018 iloisia uutisia Olympiakomitean seuratiimiltä:

Seuranne kuuluu suomalaisten Tähtiseurojen verkostoon, joka muodostuu seuroista, jotka täyttävät seuratoiminnan laatutekijät. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Aiempi Sinettiseura-tunnuksemme päivittyi nyt Tähtiseura-tunnukseksi. Toimintamme laatu on arvioitu syksyllä auditoinnin muodossa. Saimme hienoa palautetta ja muutamia kehittämisenkohteita. Kehittämiskohteiksi olemme valinneet nuorten vahvemman osallistamisen seuratoimintaan ja tiedotuksen. Shirokawan nuorisotiimi on jo vireillä ja kuulette tästä aktiivisesta porukasta pian.

Seuran näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa tehostetaan. Seuraathan jo meitä Instagramissa ja FaceBookissa? Etusivulla löytyy suorat linkit. Terveiden elämäntapojen tukemiseksi on keväällä ohjaajillemme ja nuorillemme järjestetty koulutusilta urheiluvammojen ennaltaehkäisystä. Vastaavia hyvinvointi-iltoja tulee jatkossa olemaan kerran kaudessa.

Välillä kilpaurheilussa saa mitalin kaulaan, kun kaikki on mennyt nappiin. Seuratoiminnan kannalta Tähtiseurojen joukkoon kuuluminen on samanlainen ilon ja ylpeyden aihe. Se myös velvoittaa ja kannustaa jatkamaan ja asettamaan uusia tavoitteita. Haluamme jatkossakin kehittää toimintaamme. Kehittämiseen tarvitaan jokaisen mielipiteitä.

Shirokawa jatkoi vuonna 2021 tähtiseurana

 

Prosessi etenee ;-)

Pelisääntöilta 2004 (376 kB)
Sinetti saatiin 2004 (398 kB)
sinettijuttu (141 kB)
Sinetin auditointi 2009 (498 kB)
shiroilta2012t.jpg (428 kB)

KAIKKIEN OHJAAJIEN (myös apuohjaajien) ON SUORITETTAVA SEURAAVAT KOULUTUKSET:

Koulutuksista toimitetaan Ykälle todistukset, vaikka kuvatiedostoina.
Ykän yhteystiedot löytyvät web-sivujen yhteystiedoista.

 

Viimeisimpiä linjauksia ja pelisääntöjä

PDF-tiedostopelisäännöt2017.pdf (221 kB)
Lasten ja nuorten ryhmien pelisäännöt päivitettiin keväällä 2017
PDF-tiedostoShirokawa-toimintalinja2018.pdf (257 kB)
PDF-tiedostoshirokawa-huolenpitomalli.pdf (172 kB)
PDF-tiedostoAuditointi2021.pdf (185 kB)
Shirokawa jatkaa Tähtiseurana
PDF-tiedostoShirokawalaisen judopolku.pdf (172 kB)
Shirokawalaisen judopolku lapsuudesta aikuisuuteen