Peruskurssi - grundkurs - basic

Lasten peruskurssi 2021-2022

harjoitukset tiistaisin ja torstaisin kello 17:00-18:15 Shirokawan salilla (Pajatie 5).
 


Ohjeita judoharrastustaan aloittaville.       Ilmoittautuminen peruskurssille.

 

Shirokawa on Suomen olympiakomitean Tähtiseura.

Vuosittain alkaa syksyllä peruskurssi, minkä aikana on tarkoitus opetella judon periaatteet. Kurssi päättyy keltaisen vyön kokeeseen, mikä on pienemmillä keväällä ja isommilla jo kevättalvella, mutta harjoitukset toki jatkuvat kuitenkin koko kevään.

Ryhmä on tarkoitettu lähinnä 3-6-luokkalaisille.

Tärkein taito, ukemin eli turvallisen kaatumisen taitaminen on yksi tärkeä kurssin aihe. Myös muutama heitto ja sidonnat eli hallintaotteet matossa kuuluvat peruskurssin ohjelmaan.

Ennen varsinaista vyökoetta suorittavat kurssilaiset syksyn ja talven aikana "välikokeita", joissa suorittavat nauhoja, nauhakokeiden jälkeen vyön päähän ommellaan punaisia nauhoja merkiksi siitä että on vielä alle 15-vuotias.

Kurssin ohjaajina ovat Salma Yousef (1.kyū) tel: 044 578 9811
ja Miina Helynen (2.kyū) sekä Matias Lamberg (2.kyū).

Miina, Matias ja Salma

Kurssin hinta on 180 euroa (saman perheen muilta kurssilaisilta 150 euroa). Kurssimaksut henklökohtaisilla viitenumeroilla jaetaan harjoituksissa.

Kurssimaksu sisältää:

  • Shirokawan jäsenmaksun 1.9.2021-31.8.2022
  • opetuksen koko kurssin ajan
  • peruskurssioppaan
  • kurssin päätteeksi keltaisen vyön kokeen.

Kurssilaiset kirjautuvat syys-lokakuun aikana itse SuomiSportiin ja maksavat siellä Judoliiton jäsenmaksun. Sen myötä kurssilaiset saavat lisenssin ja luvan harjoitella, kisata ja suorittaa keltaisen vyön. Lisenssin mukana tulee myös vakuutus. OHJE ETUSIVULLA.